Nyújtsd ki a nyelved

 2011.09.08. 14:38

Angolórán szóhoz jutni, valljuk be, nehéz ügy. Túl sok ember, egy tanár, 45 perc. Ha sikerül is, nem sok a sikerélmény vagy egyáltalán meg sem mer az ember szólalni. Ez megtörténhet velünk a felkapott nyelviskolákban vagy saját iskolánkban egyaránt. A mai nyelvtanulók gyengéje a beszéd, de erre van a legnagyobb szükségünk is, ha kitesszük a lábunkat az országból, vagy itthon botlunk bele egy külföldibe – a nyelvvizsga szóbeli részéről nem is beszélve. Szemlátomást nem sok köze van a tanultaknak a valósághoz.

Tudtad, hogy a világ háromszor olyan gyorsan változik, mint az iskola, amiben tanulsz – legyen az nyelv-, közép-, vagy egyetem? Ennek az oka, hogy az igények változnak napról napra. Nem árt, ha az igények és elvárások alapján tanulunk angolul is. Nem az fontos mára, hogy tökéletes brit vagy amerikai kiejtésed legyen, hanem, hogy bármilyen helyzetben ki tudd fejezni helyesen magad – persze nem árt, ha érthető vagy, de már nem a kőbe vésett anyanyelvi kiejtés a fontos. Másik lényeges pont a jó kérdésalkotás megtanulása. Ha jól akarsz kommunikálni, mondandód nagy részét kérdések kell, hogy alkossák, így kapsz választ és veheted át a beszélgetés irányításét. Legyél Te is naprakész!

Változtass a szokásaidon a nyelvtanulásban is! Egy biztos: az angol kell az élethez, és miért ne lehetne kellemesebb élmény a tanulás? Az angol nyelvvizsga hamarosan kötelező lesz az egyetemi felvételinél is. Ha már egyszer kell a vizsga, érdemes arra törekedni, hogy tudás is legyen mögötte.

A Family Nyelviskolában otthon érezheted magad. A nyugati országokban már elterjedt, családias nyelviskola ösztönző erejét már itthon is kipróbálhatod. Itt lelazulhatsz, nincs feszengés. Garantáltan meg mersz szólalni beszéd centrikus óráinkon. Egyszerre csak 5-6-an vagyunk az órán. Szakértő segítséget nyújtunk minden nyelvvizsgára, érettségire és az életre készülőnek. Tanulóink sikerrel tettek nyelvvizsgát ez ideáig és nagy elismerés számunkra, hogy visszatérnek, és jó szívvel ajánlják iskolánkat másoknak is. Nálunk a bekapcsolódás folyamatos, rugalmasak a tanfolyamkezdések.

 

Fontos, hogy megteremtsük az élvezetes és hatékony tanulás feltételeit tanulóink számára. Ezért az iskolakezdésre való tekintettel egy menő e-book olvasóval ajándékozunk meg, amin hazaviheted a házit.

 

Látogass el hozzánk ingyenes beszélgetésre, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőséget Számodra.

20/775-8128

 

Tormáné Hosszú Ivett

Vezető nyelvtanár

Címkék: angol érettségi kaposvár nyelvvizsga nyelviskola angoltanár

A bejegyzés trackback címe:

https://familynyelviskola.blog.hu/api/trackback/id/tr243211510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása